Omdömen

Omdömen från några av våra kunder

”Vi har provat ett annat företag som förmedlar uppdrag för att jämföra med Bello. Vår erfarenhet är att ett uppdrag går ut till alla företag som passar någorlunda in i profilen. Eftersom många av dessa företag inte är svenskregistrerade förekommer det tyvärr många offerter som inte går att försvara om skatt och moms skall betalas. Det är därför helt omöjligt för oss seriösa att konkurrera på lika villkor. Att Bello är noggranna med vilka företag de jobbar med gör att vi känner oss säkra både i att konkurrensen är sund samt att vi själva kan använda Bellos hantverkare vid de tillfällen då vi behöver extra bemanning.”

 

Företag: Inmont Support AB , Årets Hantverkare 2007 av branschtidningen Byggaren.
Kontaktperson: Greger Ragnarsson
Betalande kund hos Bello.se sedan 2006-03-06

 

”Det verkar som att en del företag ser sig själva som en telefonkatalog som skickar ut jobb till alla hantverkare i området. Det leder visserligen till kunden får många svar och kan välja mellan många offerter. För de kunder som inte bryr sig om kvalitet utan bara vill ha det billigt är det säker bra men det är inget som jag som yrkesman kan stå för. Man känner sig som en idiot när man ringer till en kund som redan är förbannad över att 10-15 andra ringt under dagen. När jag ringer till en kund som jag fått genom Bello får jag chansen till en saklig diskussion och kan hjälpa kunden att få en bra bild över vad som behövs göras.”

 

Företag: SVB Bygg
Kontaktperson: Daniel Söderström
Betalande kund hos Bello.se sedan 2007-12-22

 

”Vi har en stående annons i en katalogtjänst som kostar oss ungefär 30 000 om året sedan ett tag tillbaka. Vi har även testat andra förmedlare av jobb på nätet än Bello. Av förmedlarna är Bello dyrast men den enda som fungerar. Att fortsätta som kund hos någon av de andra förmedlarna efter första perioden var inte aktuellt eftersom det inte gav något. Vi märker även att vi nu får fler och fler uppdrag ifrån Bello och färre och färre ifrån vår annons. När vi pratar med våra kunder märker man att Bello börjat skapa en beteendeförändring när det gäller att hitta sin hantverkare. Vi är supernöjda!”

 

Företag: Wasa parkettservice
Kontaktperson: Mattias Fransson
Betalande kund hos Bello.se sedan 2008-02-19

 

”Jag har provat ett par olika företag som förmedlar uppdrag till oss hantverkare. Utöver Bello finns det få som levererar kvalitet över huvudtaget. En del är rena skojeriföretag andra låter 20-30 hantverkare slåss om samma uppdrag vilket är helt oseriöst. Bello står för kvalitet och håller vad de lovar.”

 

Företag: Induktor-Karlbergs El AB
Kontaktperson: Johan Gröndahl
Betalande kund hos Bello.se sedan 2007-02-13

 

”Idag har jag utfört fyra jobb som jag fått via Bello.se. Vi har delat upp jobben på företaget så att vi kan hantera både de små snabba servicejobben inom vvs men även de större uppdragen som hela badrumsrenoveringar. Vi har testat andra förmedlare men märkt att det är stor skillnad. En del bryr sig inte ens om att det krävs utbildning och licens för att försäkringar skall gälla för kunden som anlitat en rörmokare eller elektriker. Så länge Bello agerar som de gör kommer vi alltid att vara en partner.”

 

Företag: Connect VVS
Kontaktperson: Patrick Örtengren
Betalande kund hos Bello.se sedan 2007-10-30