Prova på

Vi erbjuder en hel månads gratis test utan förpliktelser för att du ska förstå att Bello.se passar dig. Därefter kan du välja om du vill fortsätta eller ej!

Vi vill vara säkra på att våra medlemmar känner att de får ut ett värde av Bello.se och därför erbjuder vi samtliga potentiella kunder att prova på vår tjänst gratis i en månad. Därför erbjuder vi en hel månads gratis test innan vi frågar om en eventuell fortsättning. Vi vill vara säkra på att våra medlemmar verkligen känner att de får ut ett värde av Bello.se och det bästa sättet är att testa tjänsten!

Efter 1 månads gratis test stängs ditt konto av och vi kontaktar dig för att gå igenom resultatet. Din gratis hemsida stängs också av efter gratis-testet.

För att fortsätta erbjuder Bello.se ett antal olika konton som passar olika typer av hantverkare.

Bello-kontot

Obegränsat antal uppdrag, gratis hemsida och hjälperbjudande angående domän och tillhörande email-konto. Personlig kontaktperson som hjälper dig med allt från din användarprofil till hur din hemsida ska se ut.
Pris: 9600 kr ex moms per år. Betalas antingen vid ett tillfälle eller via ett avbetalningsupplägg på 3 månader. Tilläggskostnad på 295 kr tillkommer då.

 

100-kontot

Du köper ett konto med 100 styck enskilda anbudsförfrågningar. För varje anbudsförfrågan du tar emot, så minskar ditt konto med samma antal. Detta konto passar bolag som är specialister inom vissa nischer, eller som jobbar inom ett snävt geografiskt område. Kontot passar inte de firmor som täcker stora områden eller som utför många olika typer av jobbkategorier. Priset är 5000 kr ex moms och betalas i förskott. Hemsida ingår inte.

Frågan du ska ställa dig är hur mycket du spenderar på marknadsföring via andra kanaler och vad det ger i resultat! Och hur mycket kostar det att skapa en hemsida och driva den? Hemsidan på Bello.se ingår under tiden du är kund! Ditt val av konto kan du diskutera med din kontaktperson på Bello.se!